WerkFit traject samen met Dennis Gerritzen van Kilo’s en Goals

Werk-Fit? of misschien kun je het beter een weer-fit traject noemen…

Misschien zat je enkele maanden of jaren geleden nog “gewoon” in een structuur van bewegen, werken en ontspanning. Soms kan die structuur ineens weg zijn als je je werk verliest, stress ervaart, ziek bent of wanneer je een burn-out hebt.
Mensen kunnen in een korte tijd veel meemaken. Het lijkt alsof je in een cirkel zit waar je niet meer uit kan en het ontbreekt je aan energie en positiviteit waardoor je maar moeilijk in beweging komt.

Voordat je mentaal in beweging komt zou je je eerst weer "gewoon" fit willen voelen. Fit in lijf én hoofd. Geen olympisch kampioen maar wel weer lekker en positief in je vel met een open blik op kansen en mogelijkheden. Dit kun je bereiken door structuur aan te brengen, samen met een coach haalbare doelen te stellen en letterlijk weer in beweging te komen. Dennis weet als geen ander wat het is om uit de roulatie te zijn. Om ’s ochtends alle auto's uit de wijk te zien wegrijden en zelf maar weer thuis te zitten.

Soms is het even goed; weg van werk en tot jezelf komen. Maar uiteindelijk is niets belangrijker dan een ritme en een doel hebben om je weer beter te gaan voelen. Weer fit te zijn.

​Wij geloven dat wanneer je fysiek gezond bent, je ook (mentaal) sterker bent en je makkelijker stappen kunt zetten om doelen te bereiken.

Tijdens het Kilos & Goals "weer-fit" traject kom je wekelijks samen in een kleine vertrouwde groep in de buitenlucht. Samen bewegen op een acceptabele manier. Een stevige wandeling, een bootcamp-achtige training of een leuk spel met een uitdaging voor ieders niveau.

Het traject zorgt ervoor dat je weerbaar wordt: je verlegt je grenzen en je leert veerkrachtig om te gaan met situaties als het een keer tegen zit. Je vindt de balans terug tussen willen en kunnen. Je leert op welke momenten je door kunt zetten en wanneer het beter is om even wat gas terug te nemen. Kortom: je wordt sterker en krijgt meer zelfvertrouwen omdat je weet wat je kunt. Bovendien maakt je lichaam door het bewegen automatisch endorfine aan: een stofje waardoor je je lekkerder en positiever gaat voelen. Mooie bonus!

Door het bewegen, de buitenlucht en het werken met mensen die hetzelfde meemaken zal er ruimte ontstaan om ook op andere fronten in beweging te komen. Ruimte om te denken aan mogelijkheden voor de toekomst. Besef van waar je nu staat en dat er zeker voor jou ook een plaats is. Samen met Werkwijzer Mobiliteit kun je vervolgens gaan onderzoeken waar dat zou kunnen zijn, bijvoorbeeld door een loopbaanonderzoek, een werkveldonderzoek, een stage of een opleiding. Door het samengestelde traject vind je je structuur en maatschappelijke doel weer terug waardoor je je ook weer beter kunt ontspannen als je even de tijd voor jezelf hebt.

Waar een wil is, is een weg. Gaan we samen aan de slag?

Dit traject past binnen het Werkfit traject en modulaire diensten van het UWV.

Meer informatie? Bel direct 024 - 352 25 40 of kijk ook op www.kilosgoals.com/werkfit

Thanks voor je vertrouwen!

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem