Arbeidsdeskundig onderzoek

Bent u op zoek naar gedegen Arbeidsdeskundig advies?

Werkwijzer Mobiliteit brengt voor werkgever en werknemer in beeld wat de mogelijkheden zijn in werk. Wij geven duidelijk advies en zijn altijd op zoek naar een win-win situatie voor de betrokken partijen, zowel in het Eerste als in het Tweede spoor. 

 

Binnen de Wet Verbetering Poortwachter moet in ieder geval rond het eerste jaar verzuim een arbeidsdeskundig onderzoek worden ingezet.

Een goed arbeidsdeskundig onderzoek is echter zoveel meer dan alleen een 'verplicht' instrument binnen de Wet Verbetering Poortwachter.

Werkwijzer Mobiliteit is van mening dat een (verkort) arbeidsdeskundig onderzoek eigenlijk al na 6 maanden verzuim zou moeten worden ingezet. Omdat het onderzoek onafhankelijk is, wordt al vroeg duidelijk wat de situatie is en wat de mogelijkheden zijn. Op die manier kunnen werknemer en werkgever al vroegtijdig gericht aan de slag met de re-integratie en zijn de verwachtingen van beide partijen helder. Op zo'n manier is de kans op een bevredigend resultaat voor alle partijen het grootst.

Werkwijzer Mobiliteit probeert te zoeken naar een win-win situatie voor alle partijen, maar blijft altijd objectief en onafhankelijk in het onderzoek.

Wilt u als werknemer of als werkgever weten wat de mogelijkheden zijn in werk met betrekking tot belasting en belastbaarheid? Of wilt u weten of u wellicht mogelijkheden in werk over het hoofd ziet? Neem dan contact met ons op!

Bij Werkwijzer Mobiliteit kunt u altijd terecht voor een passend re-integratie advies.

Het arbeidsdeskundig rapport bestaat uit een onafhankelijk arbeidsdeskundig advies met onderbouwing ten behoeve van het re-integratie proces. Het advies voldoet aan de re-integratie eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.

Ik ben gekomen waar ik wil zijn

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem