Reacties op onze trajecten van cliënten

Reacties van cliënten na afloop van een traject op onze dienstverlening.

Jolanda

De ervaring die ik heb van mijn begeleiding door Ellis is ronduit geweldig geweest. Ondanks dat het nog niet is gelukt om werk te vinden, heeft zij mij enorm geholpen. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en niets was haar te veel.

Zij heeft mij een aantal handvatten gegeven, CV aangepast waardoor ik een goede indruk bij werkgevers achterlaat. Ik heb haar als zeer deskundig en vriendelijk ervaren.

Als er mensen zijn die ook hulp nodig hebben zou ik haar zeker aanbevelen. Ik wil haar bedenken voor alle hulp en ondersteuning die ze mij heeft gegeven.

 

Richard

Het programma van Werkwijzer is op een goede en duidelijke manier uitgelegd . Met het werkboek als leidraad is het toch nog weer wat inzichtelijker gemaakt op welke onderdelen je wordt beoordeeld als je in gesprek gaat met een werkgever.

De persoonlijke begeleiding bleek voor mij nog doeltreffender dan soortgelijke trainingen welke ik al eerder heb doorlopen. Aangezien het alweer enige tijd geleden was en er toch ook weer nieuwe wensen/eisen aan kandidaten gesteld worden was het voor mij toch weer een wake-up call om regelmatig een spiegel voorgehouden te krijgen om op die manier mijn persoonlijke werkervaringen om te zetten naar een steekhoudende presentatie.

Het werkboek zal ik dan ook nog regelmatig inzien om zoveel mogelijk actueel te kunnen inspelen op vragen die me zullen worden gesteld bij sollicitatiegesprekken. Daarnaast vond ik het enthousiasme en de inzichten van Ellis verfrissend waardoor het ook een stuk gemakkelijker werd om de af en toe taaie hoofdstukken te doorlopen.

Achteraf kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik dit traject toch maar weer afgerond heb omdat ik hierdoor meer kans maak op de arbeidsmarkt.

Je hebt mij heel erg goed geholpen en ben wijzer van geworden door de hulp die jij mij hebt gegeven. Heel erg bedankt hiervoor.

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem