Werkwijzer Mobiliteit - Mandy van de Veen

Mandy van de Veen - Werkwijzer Mobiliteit

Mandy werkt sinds 2001 bij Werkwijzer. Ze heeft jaren mensen bemiddeld op allerlei niveaus binnen diverse sectoren in haar functie van Senior Recruiter en Coördinator Zorg. In deze functies heeft ze veel ervaring opgedaan in de bemiddeling en coaching van mensen die op zoek waren naar een nieuwe uitdaging.

Deze kennis én een groot netwerk heeft ze meegenomen naar Werkwijzer Mobiliteit. Mandy kan zich goed verplaatsen in haar cliënten en helpt hen om kansen te zien. Door eigen ervaringen kan ze goed situaties aanvoelen en kan zij samen met haar cliënten doelen stellen die ook reëel zijn.

Cliënten voelen zich snel op hun gemak bij Mandy waardoor er al snel een 'klik' ontstaat.Commercieel Re-integratieconsulent
mvdveen@werkwijzermobiliteit.nl 
M: 06-12132588
LinkedIn

Je hebt mij heel erg goed geholpen en ben wijzer van geworden door de hulp die jij mij hebt gegeven. Heel erg bedankt hiervoor.

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem