Werkwijzer Mobiliteit - Trudy Schoonwater-Wientjens

Trudy werkt sinds 2021 bij Werkwijzer Mobiliteit als Re-integratie consultant. Eerder in haar loopbaan heeft zij bij de Kamer van Koophandel veel mensen geholpen om een bedrijf te starten. Een ervaring die zij graag inzet bij de begeleiding van onze cliënten die ook zelfstandig aan de slag willen.

Naast deze cliënten  begeleidt Trudy ook cliënten die een volgende stap richting de reguliere arbeidsmarkt willen zetten. Die stap kan groot of klein zijn. Alle trajecten zijn tenslotte maatwerk en moeten passen bij de situatie en behoeften van de client. Naast het toepassen van re-integratie instrumenten werkt Trudy daarbij ook met ervaringsgericht leren om eigen gedrag zichtbaar te maken waardoor verandering kan ontstaan. Hierdoor wordt de fysieke en psychische weerbaarheid vergroot op het werk en in het leven. Een duurzame toekomst in passend werk komt zo binnen handbereik.
Consultant Verzuim & Re-integratie
tschoonwater@werkwijzermobiliteit.nl 
M: 06-30735053
LinkedIn

Toegankelijk en professioneel

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem