Loopbaanadvies traject

Zit je nog op de juiste plek?

Het kan voorkomen dat je tot de conclusie komt dat je werk je niet meer of in ieder geval minder goed 'past'.
Soms is een bepaalde gebeurtenis oorzaak van deze conclusie.
Is het wel echt zo dat het werk minder goed 'past'? Wat wil ik dan wel? En zijn daar banen in te vinden?

Het kost mensen meestal heel veel moeite om andere keuzes te maken in het werkende leven. De angst om iets los te laten kan groter zijn dan de wil om iets te veranderen.

Werkwijzer Mobiliteit helpt je met deze keuzes.

Een loopbaanadvies traject is een traject waarbij onderzocht wordt waar 'iemand staat' in het werk, waar hij naar toe wil en wat de reëele mogelijkheden zijn. Dit kan zijn vanuit een vraag van een werkgever, een werknemer of tijdens een teambuildingssessie.

Drijfveren en Motivatie

Tijdens het traject wordt in kaart gebracht wat je drijfveren zijn en wat je motivatie is. We onderzoeken de aanwezige competenties en competenties die je misschien zou willen ontwikkelen. Als je dat wilt kunnen we ook de competenties die naar voren zijn gekomen vergelijken met een functieomschrijving. Dit alles zorgt voor een helder beeld of je nog steeds op de juiste plek binnen de organisatie werkt of dat je misschien op een andere manier beter in je kracht kan komen. Interessant! Want als je ergens goed in bent, krijg je er vaak ook energie van, dat dan weer zorgt voor een beter welbevinden op je werk!

Reëele mogelijkheden

Natuurlijk wil je ook weten of je ambities reëel zijn. Door onze kennis van de arbeidsmarkt weten wij over het algemeen wel wat er gevraagd wordt. Door ons en jouw eigen netwerk kunnen we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Wellicht eerst een (aanvullende) opleiding, of zou een stage of werkervaringsplaats kunnen helpen? We gaan aan de slag met de onderwerpen waar je behoefte aan hebt.

Traject

Tijdens het traject kunnen verschillende instrumenten worden ingezet zoals bijvoorbeeld een competentie-analyse, een beroepen oriëntatietest of coaching. De afspraken worden naar behoefte ingepland. Werkwijzer Mobiliteit is hier zeer flexibel in. We doen wat nodig is om tot een goed resultaat te komen. Naast de persoonlijke contacten is er altijd telefonisch en per e-mail contact met de coach mogelijk.  Elk traject is maatwerk en de verdeling van in te zetten instrumenten zal worden aangepast op de situatie en jouw behoeften. 

Het is ons doel om je te motiveren om de regie over je eigen loopbaan weer in eigen hand te nemen.

Thanks voor je vertrouwen!

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem