Re-integratie 2de spoor bij Werkwijzer Mobiliteit

Bent u op zoek naar een Tweede Spoor Traject waar uw werknemer echt mee geholpen is?

Werkwijzer Mobiliteit biedt op flexibele basis, gedegen trajecten aan die voldoen aan de eisen die de Wet Verbetering Poortwachter stelt.

 

 

Een tweede spoor traject start na een periode van ziekteverzuim waarin is gebleken dat de medewerker door de beperkingen de eigen 'bedongen' arbeid, (eventueel aangepast) niet meer kan uitvoeren.
Er is dan binnen het bedrijf ook geen andere passende functie te vinden of te creëeren voor de werknemer.

Belang van Re-integratie

Voor zowel werkgever als werknemer is een goede re-integratie belangrijk. Een prettige samenwerking met de juiste begeleiding is dan ook noodzakelijk. Door de inzet van Werkwijzer Mobiliteit wordt er gericht gewerkt aan re-integratie. Dit is in het belang van werknemer én werkgever. Door het vinden van werk dat recht doet aan de beperkingen van de werknemer kan een win-win situatie worden gecreëerd, waarbij de werknemer weer zicht heeft op zijn toekomst.

Onze consultants hebben vanuit hun opleiding en ervaring een zeer praktische focus op resultaat. Te allen tijde wordt de balans tussen belasting en belastbaarheid getoetst aan een eventuele baan.

Wanneer u kiest voor een traject bij Werkwijzer Mobiliteit, stellen we samen met u een re-integratieplan op dat past bij de situatie en wensen.
 

Gezamenlijk aan de slag

In het Spoor 2 traject bepalen we allereerst gezamenlijk wat er moet gebeuren. We onderzoeken welke baan passend en reëel is. We kijken naar uw kwaliteiten en in welk soort werk deze volledig tot hun recht komen. Vervolgens gaan we aan het werk om de nieuwe baan zo goed mogelijk aan te laten sluiten op werkervaring en opleiding en adviseren indien noodzakelijk een opleidingstraject. 
 
Vervolgens oriënteren we ons op mogelijke nieuwe werkgevers en gaan tenslotte samen aan de slag met het daadwerkelijk vinden van een nieuwe baan. In deze fase zijn we dan ook vooral bezig met sollicitatietrainingen, jobhunting en persoonlijke begeleiding bij het vinden van nieuw werk. Werk dat bij u past.
Op die manier is de kans op succes, úw succes, het grootst!

vraag direct een 2de spoor offerte aan


Werkwijzer Mobiliteit is uw deskundige betrouwbare partner Binnen het Spoor 2 traject bieden wij o.a. het volgende:
  • Uitgebreid persoonlijk intakegesprek
  • Opstellen Plan Van Aanpak
  • Beroepenoriëntatietest
  • Competentie-analyse
  • Advies kansberoepen en opleiding
  • Sollicitatie & Communicatietraining
  • LinkedIn (+ verdere social media) training + advies op verzoek
  • Actieve bemiddeling/jobhunting
  • Regelen van stages, Werkervaringsplaatsen en proefplaatsingen in diverse sectoren
Bel voor een afspraak of vrijblijvend advies: 024 352 25 40

Dank voor de nieuwe kijk op mijn situatie

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem