Werkwijzer Mobiliteit - Jose Hermans

Jose Hermans

Al ruim 10 jaar is José werkzaam bij Werkwijzer Uitzendbureaus en Werkwijzer Mobiliteit. Haar kennis en ervaring in de functie van HR-Manager gebruikt ze nu in haar functie van Consultant Mobiliteit en Casemanager. José is doelgericht en zoekt graag uit wat de beste werkwijze is voor uiteenlopende situaties. Door haar uitstekende communicatieve kwaliteiten en goede analyses helpt ze haar cliënten snel op weg om hun doelen te bereiken. Daarnaast zet ze mensen graag aan het denken waardoor er nieuwe inzichten ontstaan en zoekt ze samen met hen naar reële kansen. Tenslotte werkt José graag aan lastiges cases en is ze altijd eerlijk in haar advies.
Consultant Mobiliteit / Casemanager
josehermans@werkwijzermobiliteit.nl 
M: 06-29566600
LinkedInDank voor de ondersteuning bij mijn loopbaan. Het was de moeilijkste keuze van mijn leven, maar heeft mij uiteindelijk heel veel gebracht

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem