Re-integratie, een zaak voor werkgever en werknemer. Werkwijzer Mobiliteit helpt

Trajecten bij Werkwijzer Mobiliteit zijn maatwerk, voor zowel werkgever als werknemer.

U kiest waar u ondersteuning in wilt en hoe we u het beste kunnen helpen. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, ondersteunen daar waar nodig en zijn zeer actief.

Meerwaarde van Werkwijzer Mobiliteit als re-integratiebureau voor de werkgever

De juiste stappen

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt de werknemer en werkgever met het zoeken naar passend werk, zodat de werknemer bij het eigen bedrijf kan terugkeren (Eerste spoor) of bij het vinden van een nieuwe/andere werkplek bij een andere werkgever (Tweede spoor). Daarnaast biedt Werkwijzer Mobiliteit advies op het terrein van omscholing of jobcarving en/of jobrotation.

Snel de juiste acties

Door de juiste uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter kan een loonsanctie voorkomen worden. Door de inzet van Werkwijzer Mobiliteit worden er direct gerichte stappen genomen richting re-integratie. Werkwijzer Mobiliteit vertaalt de belastbaarheid van de werknemer snel naar de arbeidsmogelijkheden. Door dit vervolgens concreet vorm te geven in de praktijk wordt gericht naar duurzame re-integratie toegewerkt.

Expertise en netwerk

Onze consultants hebben vanuit hun opleiding en ervaring een zeer praktische focus op resultaat. De kennis van diverse disciplines en een specifiek netwerk zijn van onschatbare meerwaarde bij het bereiken van de optimale re-integratiedoelstellingen.

Objectief Advies

Werkwijzer Mobiliteit is uw objectieve partner Vanuit gezonde afstand en als onafhankelijke gesprekspartner kunnen onze consultants adviseren en coachen, om zo de snelste en meest effectieve weg naar werkhervatting te bewerkstelligen.

Wilt u uw werknemer zo goed en zo snel mogelijk op de juiste manier re-integreren? Wij kunnen u alles vertellen over een passend Spoor 2 traject!meer informatie spoor 2

Meerwaarde van Werkwijzer Mobiliteit als re-integratiebureau

Als u kiest voor een traject bij Werkwijzer Mobiliteit, dan stellen we samen met u een re-integratieplan op dat past bij uw situatie en wensen. Het is ons doel om samen met u een plan op te stellen waar u voor 100% achter kunt staan. Op die manier is de kans op succes, úw succes, het grootst!
    

Actief beleid gericht op oplossingen

Wij vinden het belangrijk dat u met de eventuele beperkingen die u heeft, zo passend mogelijk weer aan het werk kan. Het hebben van werk is immers de beste verzekering van inkomen.

In het Spoor 2 traject stellen we allereerst een actieplan op. Hierin worden de stappen bepaald die nodig zijn bij het vinden van een nieuwe baan, zoals sollicitatietrainingen, jobhunting en persoonlijke begeleiding bij het vinden van nieuw werk.
    
Binnen het Spoor 2 traject bieden wij o.a. het volgende:

  • Uitgebreid persoonlijk intakegesprek
  • Opstellen Plan Van Aanpak
  • Beroepenoriëntatietest
  • Competentie-analyse
  • Advies kansberoepen en opleiding
  • Sollicitatie & Communicatietraining
  • LinkedIn (+ verdere Social Media) training + advies op verzoek
  • Actieve bemiddeling/jobhunting
  • Regelen van stages, Werkervaringsplaatsen en proefplaatsingen in diverse sectoren

    
Als u toestemming heeft van uw werkgever om een bureau te kiezen, dat kunt u zich direct aanmelden. Na uw aanmelding nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ga zo door team, bedankt!

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem