Subsidieregeling ontwikkeladvies - Tijdelijke regeling loopbaanadvies 45plussers

Helaas de subsidieregeling is beëindigd. U kunt geen gebruik meer maken van deze regeling.

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met deze tijdelijke regeling kan een loopbaanadvies worden ingezet bij 45 plussers.

Helaas de subsidieregeling is beëindigd. U kunt geen gebruik meer maken van deze regeling.

In een snel veranderende arbeidsmarkt is het voor werkenden verstandig om regelmatig na te denken over de toekomst van het beroep en hun persoonlijke ontwikkeling. Maar in de praktijk komen mensen daar niet altijd aan toe. Zeker niet als ze goed op hun plek zitten en een druk leven leiden. Het blijkt echter niet altijd makkelijk om een nieuwe carriere te starten als blijkt dat om wat voor reden dan ook het werk ophoudt.

Werkenden die na een lange loopbaan hun baan verliezen, hebben soms een achterstand op het gebied van scholing. Dat maakt het vinden van nieuw werk lastiger. Door eerder in de carrière na te denken over de toekomst van je vak of functie, kun je dat helpen voorkomen.

Ontwikkeladvies Werkwijzer Mobiliteit

 Via Werkwijzer Mobiliteit is het mogelijk om een kosteloos ontwikkeladvies te krijgen. Met dit persoonlijke loopbaanadvies krijg je een beeld van je persoonlijke situatie op de arbeidsmarkt. Vervolgens kun je met een loopbaancoach bepalen welke stappen je kunt nemen om gezond en werkend de pensioenleeftijd te bereiken. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidieregeling opengesteld.

Samen met de loopbaancoach van Werkwijzer Mobiliteit kunnen 45 plussers vragen nalopen als: wat kun je, wat wil je, hoe ziet de toekomst van je vak eruit en wat is er voor nodig om in de toekomst gezond en met plezier te blijven werken in hetzelfde of in een ander beroep? Het resultaat van het Ontwikkeladvies is een persoonlijk Ontwikkelplan voor de komende jaren.

 Mocht je interesse hebben in dit aanbod, neem dan gerust contact met ons op (024-3522540). Wij kunnen uitzoeken of jij of je medewerker onder de doelgroep valt, zodat er op korte termijn gestart kan worden met het traject.

 Werkwijzer Mobiliteit geeft advies op het gebied van HR, Verzuim, Re-integratie en Duurzame inzetbaarheid en begeleidt trajecten op het gebied van re-integratie Tweede Spoor, Loopbaanadvies, Outplacement en Mediation.

Bedankt voor je enthousiasme en positieve kijk op mijn zoektocht naar een passende carriere

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem