Positieve resultaten van trajecten ‘Werkfit maken’ en ‘NaarWerk’

Positieve resultaten van de trajecten 'Werkfit maken' en 'NaarWerk' via het UWV

Werkwijzer Mobiliteit is al zo’n 15 jaar succesvol in het begeleiden van mensen in hun loopbaan. Dit komt nu tot uiting in de zeer positieve resultaten van onze twee UWV-trajecten 'Werkfit maken' en 'NaarWerk'. Met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding helpen wij een ieder bij het maken van keuzes en het zetten van stappen.

Positieve resultaten

Werkwijzer Mobiliteit scoort aanzienlijk beter dan gemiddeld gezien de positieve resultaten van de twee bovengenoemde trajecten. Het traject 'Werkfit maken' heeft maar liefst een meetbare score van 95% succesvolle trajecten waarbij het landelijke gemiddelde op 82% zit. Het traject 'NaarWerk' heeft een score van 68% succesvolle trajecten (een baan!) waarbij het landelijke gemiddelde op 53% zit.

Twee UWV-trajecten


Bij het traject ‘Werkfit maken’ ga je aan de slag met een loopbaanonderzoek. Wie ben je , wat wil je en wat kun je zijn belangrijke vragen. Vervolgens ga je onderzoeken wat reële doelen zijn en helpt je vaste coach je met het vaststellen van je kwaliteiten en je leerpunten. Tenslotte maak je keuzes om tot een gericht stappenplan te komen gericht op jóuw toekomst.

werknaar traject

Resultaten traject WerkFit

Bij het traject ‘NaarWerk’ krijg je begeleiding richting een betaalde baan. Tijdens dit traject wordt ervoor gezorgd dat je zelfverzekerd en doelgericht op zoek gaat naar werk. Dit werk moet wel bij je passen en je moet voor 100% achter je keuze kunnen staan. Op die manier ben je in staat om helder en op een natuurlijke manier je motivatie over te brengen. Je wordt ondersteund door een vaste coach die je helpt om keuzes te maken, waar je mee kunt sparren en die je ondersteunt als het nodig is. De jobhunters en het netwerk van Werkwijzer Mobiliteit spelen een belangrijke rol en helpen je gedurende je zoektocht.

Onze trajecten zijn altijd maatwerk. Jíj kiest waar je ondersteuning bij nodig hebt en samen maken we een plan hoe we je het beste kunnen helpen.

Neem bij interesse in een van onze trajecten contact met ons op: 024-3522540.

Bedankt voor je enthousiasme en positieve kijk op mijn zoektocht naar een passende carriere

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem