Positieve resultaten van trajecten ‘Werkfit maken’ en ‘NaarWerk’

Werkwijzer Mobiliteit is al ruim 10 jaar succesvol in het begeleiden van mensen naar werk. Dit komt nu tot uiting in de zeer  positieve resultaten van onze twee UWV-trajecten ‘Werkfit maken’ en ‘NaarWerk’. Met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding helpen wij een ieder bij het maken van keuzes.

Positieve resultaten

Werkwijzer Mobiliteit scoort aanzienlijk beter dan gemiddeld gezien de positieve resultaten van de twee bovengenoemde trajecten. Het traject ‘Werkfit maken’ heeft maar liefst een score van 95% waarbij het landelijke gemiddelde op 82% zit. Het traject ‘NaarWerk’ heeft een score van 68% waarbij het landelijke gemiddelde op 53% zit.

werknaar traject

Resultaten traject WerkFit

Twee UWV-trajecten

Bij het traject ‘Werkfit maken’ worden de handen in een geslagen zodat men zich beter kan oriënteren op de arbeidsmarkt. In dit traject wordt er nauw samengewerkt met een vaste coach die reële doelen stelt en kijkt naar iemands kwaliteiten zodat de juiste keuzes worden gemaakt.

 

Bij het traject ‘NaarWerk’ krijg je begeleiding richting een betaalde baan. Tijdens dit traject wordt ervoor gezorgd dat men zelfverzekerd en doelgericht op zoek gaat naar werk. Dit werk moet wel bij iemand passen en diegene moet er voor 100% achter staan. De jobhunters en het netwerk van Werkwijzer Mobiliteit helpen hierbij.

 

Onze trajecten zijn altijd maatwerk. U kiest waar u ondersteuning in wilt en hoe we u het beste kunnen helpen.

 

Neem bij interesse in een van onze trajecten contact met ons op: 024-3522540.

Ellis heeft mij fijn geholpen met het opstellen van een sollicitatiebrief en mijn cv aangevuld. Ook een test gedaan welk werk het best bij mij zou passen, wat veel duidelijkheid gaf waar ik naar moest zoeken.

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem