Werkwijzer Mobiliteit - Jacqueline Olijerhoek

Nadat zij jaren werkzaam is geweest als werkcoach en intercedent, werkt Jacqueline in een zeer brede functie bij Werkwijzer Mobiliteit. Jacqueline weet als geen ander mensen te verbinden en te motiveren. Jacqueline brengt dan ook graag haar kennis van re-integratie en de arbeidsmarkt over in trainingen en persoonlijke trajecten. Door haar inlevingsvermogen en oprechte interesse helpt ze mensen en groepen om de volgende stap te zetten. Daarnaast is zij een sparringspartner op alle niveaus en kan zij als mediator bemiddelen in situaties waar partijen zelf geen oplossingen meer zien.

 Senior Consultant Mobiliteit / Casemanager
jolijerhoek@werkwijzermobiliteit.nl
M: 06-30735053
LinkedInIk wil je bedanken voor je energieke, positieve rol als trainer. Een geweldig commitment dat aanstekelijk werkt.

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem