Werkwijzer Mobiliteit - Ellis van den Dobbelsteen

Ellis van den Dobbelsteen

Sinds 2016 werkt Ellis als Consultant mobiliteit. Door haar open en betrokken houding weet Ellis snel een band met mensen op te bouwen. Ellis krijgt energie van situaties waarbij ze mensen kan helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Het meedenken in mogelijkheden en daarbij passend advies geven om mensen voor te bereiden op de arbeidsmarkt vindt zij een van de leukste dingen om te doen. De kracht van Ellis zit in haar creativiteit en haar spontaniteit om vertrouwelijke relaties aan te gaan en nieuwe netwerkcontacten op te doen.

Consultant Mobiliteit
evandendobbelsteen@werkwijzermobiliteit.nl
M: 06-11926850
LinkedInJe hebt mij heel erg goed geholpen en ben wijzer van geworden door de hulp die jij mij hebt gegeven. Heel erg bedankt hiervoor.

Bel Mij

Meer informatie

Re-integratie

Werkwijzer Mobiliteit ondersteunt werknemers bij het zoeken naar passend werk. Dat kan passend werk zijn bij de huidige werkgever, maar ook bij een nieuwe werkgever.

Lees verder »

Verzuim

Werkwijzer Mobiliteit administreert, traint en begeleidt u bij de uitvoering van het Eigen Regie Model. Verzuimbegeleiding op het service-niveau dat ú wenst.

Lees verder »

HR-service

HR-advies op maat. Onafhankelijk advies bij een verbetertraject, Outplacement of Mediation zijn zomaar voorbeelden van de diensten die wij verzorgen bij onze klanten.

Lees verder »

Opdrachtgevers

Werkwijzer Mobiliteit

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 10-21
6546 BB Nijmegen

024 - 352 25 40

Vestiging Arnhem
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem